90ECO scrie:Wonderland scrie:bogdan_90 scrie:Salut. Se pare ca am scris si eu Ion. Am spus ca este roman interbelic, si ca este psihologic, dar din pacate nu era asa... Aveti idee cam cate puncte mi-ar acorda din cele 3? Mentionez ca am scris 4 pagini, in care am spus de ce este roman, ca apartine perioadei interbelice, am spus de ce este psihologic si am prezentat confilctele si subiectul. Ceva sanse sa iau macar 1,5 puncte?... ( Sunt destul de ingrijorat, si foarte stresat...
nu stiu exact ce sanse ai sa iei punctaj pe subiect,,pt ca nu ion trebuia sa scrii...e ca si cum eu iti spun sa vorbesti despre un fruct exotic, de ex banana, si u vorbesti despre mere:|...imi pare rau dar cred k iei maxim 5 puncte din 30
eu zic ca totul depinde de prof care iti corecteaza lucrarea. se mai intampla o chestie nasola: vede ca nu ai scris ce trebuia si iti taie lucrarea scriind confuzie de subiect. deci
si daca nu ii taie din start sub 3 oriqum nu poate da punctaj pe nimic pt k ion din start nu se incadreaza in tipologia romanului psihologic...indiferent ca nise pare ca ar fi sau nu...deci nu poate puncta nimic..eventual pe redactare...